Photography by Ingemar Magnusson

Att vara som alla andra och ändå stå ut…

Att vara som alla andra

Att se likadan ut som alla andra – och ändå vara unik.

Att sticka ut genom mediabruset är ingen smal sak. Man ska vara som alla andra och ändå så unik. Det kan gälla ditt CV då du söker ett jobb, du ska ha liknande meriter som alla andra sökande, och ändå ska du vara just den de vill ha. Det kan gälla reklam, att synas eller höras, att vara modern men ändå sticka ut hakan och vara lite annorlunda.

Det var så jag funderade då jag skulle fotografera dessa kritor. De är alla exakt lika och ändå är det en av dem som sticker ut. Kritan är inte annorlunda, den bara presenteras annorlunda. Medan några kritor ligger prydligt på rad, är det en som sticker ut. Det är den som syns mer än de övriga. Kanske kan detta vara något att fundera på då du vill bryta igenom bruset och ändå vara dig själv. Du behöver inte vara annorlunda, bara presentera dig lite utanför den normala boxen.

Denna bild finns att köpa i olika storlekar på Shutterstock. Klicka här så kommer du direkt till den.

Tags: , , , ,

Prenumerera på nyheter

Missa inga blogginlägg! Ange din e-postadress här, så skickar jag en uppdatering när något nytt läggs ut här på min blogg. Helt gratis!