Ronneby skolorkester

Ronneby skolorkesters höstkonsert 2014 i Kulturcentrum, Ronneby.

Ronneby skolorkester höstkonsert 2014 i Kulturcentrum, Ronneby.

Här finner du några videosnuttar från höstkonserten Ronneby skolorkester spelade 2014-10-26. Spelningen ägde rum i Kulturcentrum i Ronneby.

Om du vill ha samtliga videosnuttar på en DVD kan jag ordna det. Priset för en sådan skiva är 150:- inklusive normal frakt inom Sverige. Hör av dig via mail till info@imfoto.se så återkommer jag med betalningsförfarande. Betalning sker i förskott till bankkonto. Inga kontanter i kuvert är du snäll. Videofilmerna är oredigerade och oklippta precis som de kom från kameran, det får ni stå ut med. De ser alltså ut som här på webben fast i storlek för din TV eller dator. Jag lägger ut dem här för att någon eller några av er kanske vill se på spelningen igen, eller ni kanske inte kunde närvara…

Alla konsertens delar ska finnas med utom lite mellansnack och lottdragning. Håll till godo och lyssna igenom Ronneby Skolorkesters höstkonsert 2014.

Dela gärna denna sida i Facebook och andra sociala medier, samt tala om för alla som var där att filmerna ligger ute. Jag tror att många vill se sina ungdomar på film.

Ingemar

Ronneby skolorkester höstkonserten 2014 i Kulturcentrum, Ronneby: